Tøm det tomme køleskab

Jeg går meget op i at få brugt de madvarer jeg har. Synes det mest åndsvage i verden er at smide mad ud der er blevet for gammel fordi man lige havde lyst til noget andet eller glemte hvad man egentligt havde. I dag til frokost var der faktisk ikke meget andet end asparges og syltetøj i mit køleskab. Forleden var jeg i en kina butik og købte nogle glasnudler. Har aldrig smagt dem, men da de er naturligt glutenfri tænkte jeg det kunne være en god erstatning for pasta. Så da jeg tænkte jeg hellere måtte komme til bunds i min bunke asparges blev det nok til jordens simpleste og hurtigste ret, asparges med glasnudler (og en hel masse olivenolie)! Voila.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: